Home » Trading cursussen

Wat kan Crypto Trading School jou aanbieden?

We kunnen jou als “nieuweling” in de cryptowereld op weg helpen zodat je met vertrouwen kan traden en je wapenen tegen de alom bekende valkuilen zoals scam, fomo-gedrag, fud en stress.

De Crypto markt is een zeer volatiel beestje en zou jouw emoties zwaar op de proef kunnen stellen. Wil dit zeggen dat we er beter afblijven? Het is onze mening van niet. Jij kan jouw crypto of andere trading kennis verrijken met de juiste know-how, mits enkele maanden training, om zo met vertrouwen jouw eerste trades te plaatsen. Ontdek wat IM Mastery Academy ™ en onze community, voor jou kunnen betekenen.

Disclaimer: Ik geef geen financieel advies.

Welke online academies bied IM Mastery Academy ™ aan?

IM Mastery Academy DCX

DCX academy

Rust jezelf uit met de opleiding om te profiteren van de digitale valutamarkten – een van de grootste financiële markten die groeit naar $ 1 biljoen USD. wat is uniek? deze markt is 24/7 actief en vormt snel de manier waarop winkels en handelaren die nu digitale valuta accepteren om zaken te doen. leer hoe deze markt werkt, de verschillende soorten digitale valuta en hoe u een solide praktische kennis kunt opdoen over het dagelijks veilig gebruiken van digitale valuta.

IM Mastery Academy – DCX PACK ™

IM Mastery Academy FRX

FRX academy

Deze academie leert je hoe je optimaal kunt profiteren van deviezen, een industrie van $ 5,3 biljoen dollar per dag. U leert hoe u valutabewegingen, de verschillende soorten grafiekanalyses, hoe buitenlandse markten werken en de beste strategieën om transacties op de forexmarkt aan te gaan, begrijpt.

IM Mastery Academy – FRX PACK ™

IM Mastery Academy TBX

TBX academy

TBX is de academie die vertrouwen geeft in het beheersen van de snelle, hoogfrequente markten bestaande uit verschillende valuta’s, indices, obligaties, metalen en aandelen.

IM Mastery Academy – TBX PACK ™

IM Mastery Academy ECX

ECX academy

ECX Academy is gemaakt voor iedereen. Van iemand die helemaal nieuw is in eCommerce tot de meest geavanceerde. We leren u hoe u kunt profiteren van de e-commercemarkt van $ 9 biljoen (USD).

Eenmaal binnen ECX Academy maakt u een winkel, vindt en verkoopt u populaire virale producten zonder dat u voorraad nodig heeft, leert u hoe u zeer effectieve advertenties op Facebook en Instagram kunt plaatsen, analyseert u uw groei en schaalt u uw bedrijf consequent op.

Er vindt een wereldwijde verschuiving plaats naarmate meer consumenten en handelaren hun aankopen en zaken online doen, en deze trend zal zich het komende decennium voortzetten.

Het beste van de academie is onze dagelijkse opleiding met GoLive.

Hier helpen we je dagelijks, in meerdere talen en met de hulp van meerdere docenten van wereldklasse op verschillende tijdstippen van de dag, 7 dagen per week.

Stelt u zich eens voor dat u een team van persoonlijke mentoren heeft dat dagelijks beschikbaar is om u te helpen slagen.

Word lid van de ECX-familie en leer hoe u kunt profiteren van de passies van anderen om uw bedrijf te financieren

IM Mastery Academy – ECX PACK ™

IM Mastery Academy ELITE

ELITE academy

Wil je het allemaal? welkom bij de beste manier om te sparen als je niet weet welke academie je moet leren. deze exclusieve kostenbesparingsoptie geeft je gewoon toegang tot de FRX, DCX & HFX academy tegen het laagst mogelijke tarief. probeer het vandaag nog en ontdek waarom het een van de meest populaire academies is om mee te doen.

IM Mastery Academy – ELITE PACK ™

IBO voor IM MASTERY ACADEMY worden

IBO worden voor IM Mastery Academy

Meld je aan als zelfstandig ondernemer en start je eigen bedrijf op. Het pack alleen geeft je geen recht op het volgen van een academie. Dit is bedoeld om een inkomen te genereren uit comissie die voortkomt uit het aanbrengen van nieuwe studenten.

IM Mastery Academy – IBO PACK ™

Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan over de IM Academy.